Groot en gezellig vakantiehuis

Lekker verblijven met een groep familie of vrienden.

Bekijk Meer

Vakantiehuis Kiekendief van 4 tot 8 personen

Vakantiehuis Kiekendief is een groot en gezellig vakantiehuis waar het heerlijk toeven is met een groep familie of vrienden.
De ruime lichte woonkamer op het zuiden heeft een open Siematic keuken met keramische kookplaat, magnetronoven, afwasmachine en koel/diepvriescombinatie en is volledig ingericht voor het koken voor groepen.

Vakantiehuis voorzieningen

Er is een ruime eethoek waar je met z’n allen aan de lange tafel kunt ontbijten, dineren of gezellig een spelletje kunt doen. In de zithoek vind je de flatscreen tv.

Vanuit de woonkamer stap je het terras op. Het terras ligt op het zuidoosten en ook hier vind je voldoende meubilair om lekker met z’n allen buiten te kunnen zitten of eten.   Beneden is er een badkamer met douche, toilet en wastafel en apart nog een tweede douche en een tweede toilet. Op alle slaapkamers is een wastafel met warm en koud water.

Indeling slaapkamers

Het vakantieappartement heeft 4 slaapkamers. Beneden zijn er 2 tweepersoonsslaapkamers. Boven vind je een 3- en een 4-persoonsslaapkamer. Alle bedden zijn éénpersoons hotelboxsprings met anti-allergeen dekbedden.

Direkt boeken?

Bekijk Beschikbaarheid

Prijzen Kiekendief per 2 nachten
4 p. 2 slaapkamers € 370
5 p. 3 slaapkamers € 390
6 p. 3 slaapkamers € 410
7 p. 4 slaapkamers € 430
8 p. 4 slaapkamers € 450

Gratis parkeren op eigen terrein
Afgesloten fietsenstalling
Eigen ingang