Wat denk je van een slang om je nek of een ritje in een Tuk Tuk? Naast een bezoekje aan de zeehondencrèche en een wadlooptocht zijn er met kinderen nog veel meer leuke uitstapjes mogelijk rond Pieterburen.

Insekten

Een slang om je nek, een uil aaien, kakkerlak op je hand? Beleef het van dichtbij in doe natuurcentrum Doezoo Insektenwereld in Leens. In 2015 de 1e prijs als leukste uitje van Groningen door de ANWB!

Geiten

Bezoek melkgeitenbedrijf de Duinhoeve in Broek bij Pieterburen. Ze hebben een eigen kaasmakerij en boerderijwinkel en je kunt een kijkje nemen in de stallen.

Zwemmen

Bij Lauwersoog zijn prachtige beschutte strandjes aan het Lauwersmeer, waar je heerlijk kunt zwemmen. Bij Warffum vind je Openluchtzwembad de Breede met een grote speelweide.

Klimpark Waddenfun

Klimmen over touwbruggen op drie hoogtes en met ziplijnen weer afdalen: dat is pas feest! Vanaf de leeftijd van ongeveer 5 jaar tot …. 80?
Bij Adventurepark Waddenfun kun je met je ouders of opa & oma deze sportieve uitdaging aangaan. In 2015 de 3e prijs als leukste uitje van Groningen door de ANWB!

Tuk Tuk Lauwersoog

Je kent ze vast wel – die leuke Tuk Tuk karretjes. Weer eens een ander vervoermiddel. Ontdek het Nationaal Park Lauwersmeer en de omgeving eens per Tuk Tuk !