Prachtige luxe comfort Bed and Breakfast kamers

Wil je voordelig overnachten? Dat kan ook wij hebben budget B&B kamers in ons Trekkershotel.

Bekijk Meer

Bed and Breakfast in Pieterburen, Groningen

Het B&B verblijf van Waddenhoes gastenverblijven is gevestigd in een voormalig broodfabriekje. Vroeger werd hier biologisch brood gebakken voor een leefgemeenschap, beschreven in ‘Meander’, het boek van Tessa de Loo. Sinds 2009 vind je hier ruime en comfortabele vakantieappartementen, Bed and Breakfast kamers, een ontbijtruimte en een cursusruimte.

Luxe comfort Bed and Breakfast kamers

De twee prachtige luxe comfort B&B kamers heten Lamsoor en Zeekraal. Ze zijn genoemd naar eetbare planten die hier op de kwelders voorkomen. De B&B kamers zijn ideaal als je een of enkele nachten in Pieterburen wilt verblijven, bijvoorbeeld omdat je het Pieterpad wilt lopen of wilt wadlopen. Je kunt gratis parkeren op ons terrein en hebt de beschikking over gratis WIFI internet.

Bekijk Meer Boek nu

Budget Bed and Breakfast kamers

Tevens hebben wij budget B&B kamers in ons Trekkershotel.
Je overnacht dan in een kamer in ons splinternieuwe Dorpslogement, dat in oktober 2014 is geopend. In een voormalige kerk aan de overkant van de weg zijn beneden een dorpshuis gebouwd en boven 9 B&B kamers.
Er is een gemeenschappelijke keuken met koffie en thee voorzieningen. Gratis Wi-Fi Internet.

Bekijk Meer Boek nu

Alle gastenverblijven liggen op een rustige plek

Toch is het maar 2 minuten lopen naar het centrum van het dorp Pieterburen. Daar vind je de Zeehondencrèche, het startpunt van het Pieterpad, de wadlooporganisaties, de restaurants en het dorpscafé.

Voor meer informatie: Bekijk Omgeving